[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
هدف و چشم انداز نشریه ::
هیات تحریریه مجله::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
منشور اخلاقی مجله::
پایگاه های نمایه کننده::
ثبت نام و اشتراک::
تسهیلات پایگاه::
پرسش های متداول::
تماس با ما::
::

دریافت اطلاعات پایگاه
لینکهای مرتبط

پایگاه داده های تحقیقاتی مالی ایران

..
:: هدف و چشم انداز نشریه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۷ |

دو فصلنامه حسابداری ارزشی و رفتاری بر اساس نامه­ شماره­ /3/18/1321  مورخ 1396/01/14کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از شماره اول  بهار و تابستان 1395دارای درجه علمی-پژوهشی است. این مجله با شماره مجوز 19987/91 از وزارت ارشاد اسلامی  و با شماره شاپای چاپی (ISSN ۲۴۷۶-۷۱۶۶) و شماره شاپای الکترونیک( ISSN 2538-4228) در جهت اجرایی نمودن مفاد بیانیه پایانی نخستین همایش ملی حسابداری ارزشی(بهمن 1391) و به منظور نشر یافته‌های تحقیقاتی و نظریه‌های جدید در رابطه با  موضوعات ذیل راه اندازی شده و آماده دریافت مقالات علمی پژوهشی اساتید گرانقدر و محققان ارجمند می باشد.

حسابداری، حسابرسی و گزارشگری از منظر زیست محیطی،مسئولیت اجتماعی، پاسخگویی (مالی و عملیاتی) و حسابداری پایداری و..

حسابداری رفتاری ( شامل مباحث مربوط به قضاوت حرفه ای ، مباحث روانشناسی و فرهنگی و..)

توجه: به دلیل تخصصی بودن این مجله در موضوعات حسابداری، از پذیرش مقالات در زمینه های "مالی رفتاری" معذوریم

✿  مباحث اخلاقی در حسابداری  و حسابرسی ( اعم از اخلاق حرفه ای، آموزش اخلاق،حسابداری دادگاهی(قضایی)، تقلب و فساد مالی و..)